8 leggyakoribb téma

Így kezelje aranyerét természetesen otthonában!

1721
HOZZÁSZÓLÁS:

Ez az a betegség, amiről csakis a szájunk elé tartott kézzel, de úgyis csak suttogva esik szó. Pedig  az aranyér is csak egy betegség, melyre manapság már számtalan kezelés elérhető, melyek hatékonaranyer-01yan képesek enyhíteni az igen kellemetlen panaszokat.

Ülőfürdők

Az ülőfürdők langyosak vagy hidegek legyenek, a vízhez tegyünk egy maréknyi szénavirág vagy zsurló főzetét (ehhez liternyi vízben kb. tizenöt percig főzzük a szárított virágot, majd fedő alatt hagyjuk kihűlni).

Ezt a fürdőt gyakran meg kell ismételni. Fürdő után ajánlatos a fájdalmas helyeket olívaolajjal átitatott vattával bekenni.

Kamillás gőzfürdő

A kamillás gőzfürdőt sokan özönvíz előtti módszernek tarthatják, de roppant hatásos módszer.

Dobjunk egy maréknyi kamillát egy vödör forró vízbe, fektessünk a vödörre egy keskeny deszkát és üljünk rá méghozzá úgy, hogy az érintett rész a deszkán túl legyen és a gőz közvetlenül érhesse.

Jó lenne, ha kibírná a gyógyulni vágyó, hogy legalább félórát üljön egy ilyen kissé kényelmetlen, kissé régimódi, kissé talán megmosolyogni való helyzetben. A gyógyulás reménye talán mindenkinek megér ennyi kellemetlenséget.

Ne üljünk tétlenül!

Panasz esetén jót tesz, ha napjában többször is az izmok összehúzásával (egy-egy alkalommal legalább tízszer!) a végbélnél felgyűlt vért „lepumpáljuk”.

Bármennyire is rossz ilyenkor a közérzetünk, nem szabad gubbasztani, hanem szervezzünk kiadós mozgásprogramot. A legegyszerűbb megoldás a legjobb: fájdalom ide -fájdalom oda, tegyünk kiadós sétákat.

Alakítsuk át táplálkozási szokásainkat!

Együnk sok rostos növényi eredetű élelmiszert, de egyszerre sohase fogyasszunk túl sokat, inkább ötször együnk, de keveset.

Ne dohányozzunk, ne igyunk alkoholt és a kávét is felejtsük el jó időre. Ha mindezt megtesszük, a panaszok elmúlása igen hamar bekövetkezik.

Az is jót tesz, ha ilyenkor sok folyadékot iszunk. Mindenekelőtt baracklét, répalét, pitypangteát, őszibaracklét, céklalét és a savanyú káposzta levét ajánlott fogyasztanunk bőségesen.

Alapvető igazság, hogy ne együnk gyorsan, ne együnk se túl hideget, se túl meleget. És mindenkor ügyeljünk arra, hogy rendszeres székletünk legyen.

Az orvostudomány manapság igen sok gyógyszert ismer az aranyér kezelésére, mely a vadgesztenye hatóanyagát, az aesculint tartalmazza. (Ez egyrészt a szövetek megnyugtatásával fejti ki hatását, így a csomók elernyednek, másrészt a sérülékeny, vékony érfalat is erősíti.)

1721
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]